fbpx
A természet tudja a legjobban

A természet tudja a legjobban

Válassz természetes megoldást, hogy jobban érezd magad és hasson a testedre, lelkedre egyaránt!

Térparfümjeink virágokból és aromás növényekből nyert illóolajok és növényi kivonatok tökéletes szinergiái.

Nemcsak a bőr szívja fel azt, amit rákensz, hanem amit belélegzel is kevesebb, mint 30 perc alatt megjelenik a véráramban.

Hogyan hatnak rád az illatok?

A szaglás a második legfontosabb érzékszervünk a látás után.
Amikor a térparfümöket belélegzed az aromamolekulák az orrodon keresztül egy több lépcsős folyamat során, közvetlenül eljutnak a véráramba, s így a teljes szervezetedre hatnak. Másrészt az illatmolekulák eljutnak a limbikus rendszerbe, s közvetlenül hatnak az érzelmeidre: emlékeket idéznek fel és ellazítanak vagy stimulálnak.

Hogyan hatnak rád az illatok?

Hogyan használjam kedvenc térparfümöm?

Az illóolajok jótékony hatását úgy tudod megőrizni a leghatékonyabban, ha hőhatás nélkül működő ultrahangos aroma diffúzorba csepegteted őket.

Hogyan használjam kedvenc térparfümöm?

Illat Klub

Élvezd botanikai térparfümjeinket havi rendszerességel az otthonodban, negyedéven át.

Kinek készült?

Térparfümjeinket felnőtt közönségnek szánjuk, s 12 éves kor felett ajánljuk párologtatásukat. Gyermekeknek szánt illatkeverékek kapcsán kérjük, fordulj szakképzett aromaterapeutához!
 
Házikedvencek esetén légy tekintettel arra, hogy a szaglásuk lényegesen érzékenyebb, így figyeld az állat reakcióját és annak maximális tiszteletben tartásával párologtasd bármelyik Fagnes terméket olyan helyiségben, ahol ő is tartózkodik. Mindig legyen szabad lehetősége elhagyni a helyiséget, ha úgy dönt.

Kinek készült?

Vásárlói vélemények

Kiss Alex marketing manager

„Az utóbbi időben itthonról dolgozom. Néhány csepp Concentration térparfümöt csepegtetek az elektromos diffúzoromba, hogy jobban tudjak az aktuális feladatra figyelni és élvezem az élénkítő illatot.”

Szikora-Kovács Andrea dolgozó anyuka

“Nagyon szeretem, hogy a Sky diffúzor tökéletesen illeszkedik a nappalink stílusához, miközben önmagában is elegáns darab.”

Fekete Krisztina jógaoktató

“Az óráimra a tematikának megfelelően választok illatot: “Meditation”-t, hogy az óra végi relaxációt elmélyítsem, “Deep Breath”-t a mellkasnyitó órákon, “Mother Earth”-t pedig ha a földelés a cél.