fbpx

Érezd jobban magad természetes térparfümjeinkkel

Érezd jobban magad természetes térparfümjeinkkel

Hangulatod és érzéseid támogatására, megerősítésére alkottuk meg illóolajokból álló térparfümjeinket. Az illóolajok egyesítik magukban a természet éltető és gyógyító erejét, hogy használatukkal jobban érezd magad és csodás illat vegyen körbe.

Párologtass stílusosan!

Térparfümjeinket csepegtesd sikkes és modern diffúzoraink egyikébe otthon, az irodában vagy akár vezetés közben

Koncentrálj a munkára a menta és a rozmaring erejével!

Koncentrálj a munkára a menta és a rozmaring erejével!

A Concentration térparfüm citrom, menta és rozmaring összetevői révén segít az adott feladatra koncentrálni: legyen az tanulás vagy munka, otthon vagy az irodában.

Tedd az ultrahangos diffúzort az íróasztalodra, cseppents bele pár csepp térparfümöt és élvezd a támogató illatot!

Lazíts és meditálj illattal!

Ha gondot okoz, hogy hamar álomba szenderülj vagy az esti meditációt tovább mélyítenéd, használd térparfümjeinket!

A Comfort and Relax-et a fokozatos elcsendesülésért és pihantető alvásért, a Meditation-t a tömjén és a szantál csodás illatával, hogy könnyebben tudj kapcsolódni önmagadhoz és érzéseidhez.

Vezetés közben

Vezetés közben

Modern, kristályok ihlette csillogó borításával és a választott illattal élménnyé teszi az utazást. Könnyedén felpattintható a szellőzőnyílásra, s a légáramlat segítségvel szabadítja fel a rácseppentett térparfüm illatát. 3-4 csepp egész nap finom illatot varázsol köréd autózás közben. Természetes és gyengéd módja az autó illatosításának, melyet egy-két naponta frissíteni kell az optimális illat érdekében.

Márka értékek

Márka értékek

A Fagnes térparfümök kiváló minőségű illóolajok szinergiái, melyek természetes módon varázsolnak izgalmas, illatos pillanatokat a hétköznapjaidba. Alakítsd hangulatodnak megfelelően a teret és botanikai térparfümjeinket párologtatva varázsold otthonod igazi szentéllyé!

“A márka alapítójaként hiszek a természet éltető erejében, s az illóolajok csodálatos, természetes, testet-lelket gyógyító képességében. Ennek a hitvallásnak és szenvedélynek az eredményeképpen öltött testet a Fagnes botanikai térparfüm válogatás és az ezt kiegészítő diffúzor kollekció.”

Lélegezd be a természet éltető erejét!
Szeretettel:
Ágnes

Vásárlói vélemények

Szikora-Kovács Andrea dolgozó anyuka

“Nagyon szeretem, hogy a Sky diffúzor tökéletesen illeszkedik a nappalink stílusához, miközben önmagában is elegáns darab.”

Fekete Krisztina jógaoktató

“Az óráimra a tematikának megfelelően választok illatot: “Meditation”-t, hogy az óra végi relaxációt elmélyítsem, “Deep Breath”-t a mellkasnyitó órákon, “Mother Earth”-t pedig ha a földelés a cél.