fbpx
Töltsd meg a teret természetes illatokkal

Töltsd meg a teret természetes illatokkal

Legyél bárhol: autóban, otthon a nappaliban vagy a hálóban, jógázás közben vagy a reggeli ébredéskor, estimese olvasás közben a gyerekek szobájában Bloomy Lotus diffúzoraink segítenek illatossá tenni a teret.

Az elérhető legmodernebb ultrahangos technológia révén párásítják és felfrissítik a szoba levegőjét, s igazi wellness élménnyel ajándékoznak meg, miközben a természet éltető erejét varázsolják köréd botanikai térparfümjeink minden cseppjével.

Biztonságos

Az ultrahangos elven működő diffúzorok elektromos hálózatról működnek, így nincs füst és nyílt láng.

Párásít

Az illatos pára a zárt tér levegőjét nedvességgel tölti meg, így segíti a könnyebb légzést.

Hőhatás nélkül

Az  illat hőhatás nélkül kerül a téged körülölelő térbe, így nem sérül az összetevők jótékony hatása.

Nyugtató fényterápia

Amikor borús az idő vagy a hangulatod, akkor egy gombnyomással bekapcsolhatod a fényterápiát, mely tovább fokozza az otthoni wellness élményt rögzített színnel vagy váltakozó módban.

Elegendő pár csepp

A térparfümök illóolaj tartalma nem koncentrált formában kerül a légtérbe: az ultrahangos technológiával működő diffúzor víztartályába elegendő 5-10 cseppet cseppentened térparfümjeinkből.

Időzítő

Az elektromos diffúzor működési idejét előre beállíthatod és a programidő végén a készülék automatikusan kikapcsol. Modelltől függően választhatsz 2-5-10 vagy 2-4-8 órás üzemmód közül.

Válaszd ki hol szeretnél párologtatni

Természet ihlette, sikkes diffúzor kollekció. A letisztult design révén Bloomy Lotus párologtatóink tökéletesen illeszkednek bármely enteriőrbe.

Autó
Dolgozószoba
Előszoba
Gyerekszoba
Hálószoba
Nappali
Mind

Hogyan használjam az ultrahangos diffúzort?

Hogyan használjam az ultrahangos diffúzort?

Tölts csapvizet a készülék víztartályába!

Hangulatodnak megfelelően válassz botanikai térparfümöt és cseppents belőle pár cseppet a víztartályba!

Csatlakoztasd elektromos hálózathoz a készüléket!

Kedved szerint állítsd be a működési időt és a fényterápiát!

Élvezd az illatot! Relaxálj, olvass, kapcsolódj önmagadhoz: meditálj, jógázz vagy végezz más aktív testmozgást. A lehetőségek száma végtelen. Támogasd illat párologtatásával, amit éppen csinálsz, hogy jobban elmélyülhess benne, jobban érezd magad közben.

Diffúzor gyerekeknek

Diffúzor gyerekeknek

A JungleFUN megteremti a nyugodt alvás körülményeit: fényterápiával és természet ihlette zenével megnyugtatja a gyermekeket és segíti őket az elalvásban, miközben párásítja a szoba levegőjét.

A cserélhető fülekkel a diffúzor játékos rókakomává, ölelni való mackóvá vagy vidám nyuszi pajtássá alakítható.

Autó illatosító

CRYSTAL – természetes illatélmény utazás közben

Tedd élménnyé a napi munkába járás és a dugóban várakozás perceit gyönyörűen kidoldozott, autóba tervezett diffúzorunkkal! Válassz egy pezsdítő, frissítő illatot botanikai térparfümjeink sorából, melyet a cserélhető illatrúdra cseppentve csodálatos aroma lengi be az utasteret!

Autó illatosító

Vásárlói vélemények

Kiss Alex marketing manager

„Az utóbbi időben itthonról dolgozom. Néhány csepp Concentration térparfümöt csepegtetek az elektromos diffúzoromba, hogy jobban tudjak az aktuális feladatra figyelni és élvezem az élénkítő illatot.”

Szikora-Kovács Andrea dolgozó anyuka

“Nagyon szeretem, hogy a Sky diffúzor tökéletesen illeszkedik a nappalink stílusához, miközben önmagában is elegáns darab.”

Fekete Krisztina jógaoktató

“Az óráimra a tematikának megfelelően választok illatot: “Meditation”-t, hogy az óra végi relaxációt elmélyítsem, “Deep Breath”-t a mellkasnyitó órákon, “Mother Earth”-t pedig ha a földelés a cél.